fredagen den 10:e maj 2013

I just want more

Spenderade dagen med johanna igår och tog det lugnt. Vi gick ut och strövade lite längs 72:an då vi passade på att utforska Vittinge. Vi gick in på en liten väg som jag velat utforska länge. Vi hittade en tunnel under 72:an som vi inte sett förut, vilket var chockerande. Tunneln är tråkigt nog privat som tillhör en gård precis bredvid. Efter att vi hört prasslande och en gren som bröts längre in i skogen, skyndade vi hem och avslutade eftermiddagen med tv-spel.


torsdagen den 9:e maj 2013

SoMmAr

Tiden går så fort, det var ju ett tag sedan jag skrev sist. Det har hänt en del sen dess. Jag har bl.a. totalt gjort bort mig på en uppsats inom so:n i samarbete med svenskan. Vill inte ens se vad jag får för betyg på den sen. Mamma och ester har även fyllt år och sommaren har börjat visa sig. Jag som trott att jag inte kunnat bli så brun har faktiskt blivit lite brunare under tre dagar med sol.
Det är otroligt skönt i skolan just nu, dels för det fina vädret och för att det inte kommer bli några större prov under resten av terminen. Längtar nu till skolavslutningen så att sommaren kan börja på riktigt.